Oppsummering av påsken 2017

Oppsummering av påsken 2017

Publisert av John Elter den 19.04.17.

Tilbakeblikk

Det var et allsidig program som var lagt opp for Espevær i påsken.

Baadehuset Museum fristet et 30 talls besøkende med lysbilder og historiefortelling. 

Haugesund avis, radio102 og Bømlo Nytt (kun for abonnenter) hadde begge dekning av aktivitetene på Espevær i påsken.
Her er noen bilder fra Haugesund Avis.

Joker Espevær stilte med velfylte hyller med all slags godsaker og fristelser. Kundene benyttet seg av gode åpningstider og svarte med å sette omsetningsrekord.

Historegruppen arrangerte foredrag om Ville vekster på Espevær. Botaniker Truls Bie samlet nær 70 interesserte som fikk se bilder og vite mer om alle plantene vi er omgitt av på øyen. Her kan du se noen av bildene Truls Bie har tatt på Espevær.

Langfredag var det duket for påskeskirenn. Sirup, brelett og sølvtape var på plass til de 80 store og små som stilte til start i årets løp. Det manglet ikke på kreativitet i valg av kostymer. Langs løypen var det samlet 400 ivrige publikummere som heiet frem "utøverne". Ved Gamleposten rundet løypen rundt suppestasjonen. Her kan du se bilder fra årets renn.  Har du bilder du vil dele så kan du sende disse her

Etter skirennet samlet en god gjeng seg til After Sea på Eikøy Bar.


Gamleposten åpnet dørene og serverte tilsammen 240 gjester proseccolunsj på formiddagen og 3 og 5 retters middag på kvelden.
I Eidesvik ble det rapportert om parkeringskaos og Politiet ble tilkalt. Uoffisielle tall sier 90 biler parkert utenfor oppmerkede plasser.
(foto Bømlo Nytt)

Mannskapet på Rose Ekspress fraktet 1803 passasjerer i perioden 7/4 - 17/4. Dette er en økning på 300 passasjerer fra påsken i fjor.

Hjemmesiden til Espevær - www.visitespevaer.com hadde over 1000 besøk og viste 2500 sider med informasjon om Espevær.

Takk til alle som har vært med på å gjøre påsken 2017 til det den ble.
Her ble det skapt minner for livet for liten og for stor.